info volgt


 

Op de eerste verdieping heb ik een atelierruimte waar je zelf sieraden kan maken. Onder begeleiding van mij leer je op een ambachtelijke manier sieraden maken. Je maakt gebruik van alle basistechnieken van de goudsmid zoals zagen, boren, vijlen, schuren, solderen en polijsten en dat allemaal in het edelmetaal Sterling zilver. Tijdens de workshop goudsmeden maak je bijvoorbeeld een leuke ring, hanger, broche of oorsieraad, helemaal naar eigen idee. In de winkel vindt je genoeg voorbeelden en inspiratie voor je ontwerp. Exclusiever kan een sieraad niet worden!!

De workshop edelsmeden is een uitstekende mogelijkheid voor een leuke creatieve dag met vrienden, familie, collega’s of gewoon voor jezelf. Tijdens de workshop is er koffie, thee en wat lekkers.

Workshop 1 persoon

Duur workshop 3,5

Kosten 75,- p.p. incl. zilver

workshop voor 2 personen 

Duur workshop: 3,5 uur.

Kosten: € 70,- p.p. incl. zilver

Groepsworkshop met 3 of 4 personen

Duur workshop: 3,5 uur.

Kosten € 65,- p.p. incl. zilver

Groepsworkshop met 5 a 6 personen

Duur workshop: 3 à 4 uur.

Kosten: € 55,- p.p. incl. zilver

 

Inschrijven: Stuur een mail naar Mimikistemaker@hotmail.com

 

Mini Cursus Vind je een cursus van een dag te kort en zou je graag meer willen leren van de ambacht maak dan kennis met het werk van de goudsmid in een mini-cursus. In 6 lessen gaan we ons verdiepen in de technieken van de goudsmid. Doordat je twee sieraden mag ontwerpen en vervaardigen komen de facetten van de ambacht langs en krijg je op die manier de basistechnieken onder de knie. De cursus is incl. zilver. Als je met goud zou willen werken is dat niet met de prijs inbegrepen. Als je zelf goud meeneemt. (Bijvoorbeeld een oude gouden ring ) kan je dat in het atelier omsmelten en gieten en daar kan je weer een nieuw sieraad van maken. Tijdens de workshop is er thee, koffie en wat lekkers.

Mini cursus Duur cursus: 6 lessen van 2 uur Kosten: € 250,- p.p. incl. zilver

© 2017 - 2018 mimimade | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel