samen werken aan je eigen sieraad


Op de eerste verdieping heb ik een atelierruimte waar je zelf sieraden kan maken. Onder begeleiding van mij leer je op een ambachtelijke manier sieraden maken. Je maakt gebruik van alle basistechnieken van de goudsmid zoals zagen, boren, vijlen, schuren, solderen en polijsten en dat allemaal in het edelmetaal Sterling zilver. Tijdens de workshop goudsmeden maak je bijvoorbeeld een leuke ring, hanger, broche of oorsieraad, helemaal naar eigen idee. In de winkel vindt je genoeg voorbeelden en inspiratie voor je ontwerp. Exclusiever kan een sieraad niet worden!!

De workshop 'edelsmeden' is een uitstekende mogelijkheid voor een leuke creatieve dag met vrienden, familie, collega’s of gewoon voor jezelf. Tijdens de workshop is er koffie, thee en wat lekkers.

Aantal personenduurkosten p.p. incl. zilver
13,575
23,570
3-43,565
5-7460

 

Neem contact met Mimi op voor het inplannen van een datum of voor meer info: +316 5380 6637.

 

Vind je een Workshop van een dag te kort en zou je graag meer willen leren van het vak goudsmid, ga er dan dieper op in door een mini-cursus te volgen. In 6 lessen gaan we ons verdiepen in de technieken van de goudsmid. Doordat je twee sieraden mag ontwerpen en vervaardigen komen de facetten van de ambacht langs en krijg je op die manier de basistechnieken onder de knie. De cursus is inclusief zilver. Als je met goud zou willen werken is dat niet met de prijs inbegrepen maar we kunnen het wel tegen dagwaarde bestellen. Als je zelf goud meeneemt, (bijvoorbeeld een oude gouden ring) kan je dat in het atelier omsmelten en gieten en daar maken we dan een nieuw sieraad van! Tijdens de workshop is er thee, koffie en wat lekkers.

Mini cursus: 6 lessen van 2-2,5 uur Kosten: € 250,- p.p. incl. zilver.

Neem contact met Mimi op voor het inplannen van een datum of voor meer info: +316 5380 6637.

© 2017 - 2020 mimimade | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel