gun je sieraad een tweede leven :)


Je kan bij Mimi Made je dierbare sieraad al vanaf €7,50 laten repareren. Of je ring weer helemaal laten schitteren! Van een gebroken collier tot het maken van een nieuwe sluiting aan je armband. Van een ring op maat maken tot nieuwe oorhaakjes aan oorbellen. En van het polijsten van je sieraad tot een grondige schoonmaak van die mooie broche. Bijna alles is mogelijk.

De eenvoudige reparaties hebben wij binnen een week voor je klaar. Of soms kunnen we het meteen eventjes repareren. Voor de meer uitgebreide reparaties hebben we wat langer de tijd nodig. Wij proberen om het niet langer dan twee weken te laten duren.

In de meeste gevallen geven we bij het aannemen van de reparatie een prijsindicatie. Als blijkt dat tijdens de reparatie de prijs hoger gaat uitvallen, bijvoorbeeld omdat er extra materiaal nodig is, zullen we dat eerst met je bespreken. 

En het kan eventueel een leuk idee zijn om het sieraad om te smelten en al dan niet samen tot een nieuw sieraad te smeden! Kijk bij Workshops voor meer info.

© 2017 - 2020 mimimade | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel