Disclaimer (website) [527]

Disclaimer voor mimimade.nl

Mimi Made (Kamer van Koophandel: 50151126), verleent u hierbij toegang tot mimimade.nl ("de Website") en nodigt u uit het aangebodene te kopen. Mimi Made behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid

Mimi Made spant zich in om de inhoud van de Website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is. De op de Website aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Mimi Made. Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op de Website geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met Mimi Made. Voor op de Website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Mimi Made nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Mimi Made. De inhoud van de Website is beschikbaar onder de Creative-Commonslicentie Naamsvermelding 3.0 Nederlands, tenzij anders aangegeven bij specifieke materialen.

Overig

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen. Deze disclaimer is overigens via de ICTRechtdisclaimergenerator (http://ictrecht.nl/disclaimergenerator/) gegenereerd 

© 2017 - 2020 mimimade | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel